Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Fiskars Set tambur L Fiskars Solid (1057237)

Transport GRATUIT la comenzi > 1000 lei și < 30 kg!

405,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
magazialucostica.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 405,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Fiskars: Fiskars Furtun pentru stropit

GARDENA Classic 1/2 de la 170,99 RON GARDENA Classic 1/2" 30 m (18009) GARDENA Premium SuperFLEX 30 m 1/2 de la 307,99 RON GARDENA Premium SuperFLEX 30 m 1/2" (18096) Bradas Sunflex 30 m 1/2 0,00 RON Bradas Sunflex 30 m 1/2" (WMS1230) GARDENA Comfort Flex 30 m (18036) Furtun pentru stropit 217,00 RON GARDENA Comfort Flex 30 m (18036)
Descrierea produsului
Lungime 30 m
Diametru 13 mm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Set gata de plecare la un pret accesibil Amplasare gratuita si rotatie la 360 ° pentru o zona de udare extra-larga Usor de desfasurat si de a retrage furtunul Usor de utilizat datorita setarii orizontale a bobinei
Dimensiune compacta pentru miscare usoara Dulap de depozitare accesoriu la indemana Potrivire universala - se potriveste cu celelalte marci
Acoperire totala pana la 31,5 metri Fiskars Solid Waterwheel L este tambur de furtun de gradina care are toate componentele necesare pentru udarea usoara in gradini, terase si terase la un pret accesibil.
Un dulap la indemana pentru depozitarea accesoriilor din tambur este echipat cu o duza reglabila si un conector cu filet cu mai multe filete pentru udarea usoara.
Amplasarea orizontala libera si rotatia de 360 ​​° fac posibila apropierea de toate marginile gazonului in timp ce extindeti zona de udare.
Mai mult, mulineta cu dimensiuni compacte, ceea ce face mai usoara miscarea, plus rularea si infasurarea in furtun este fara probleme.
Combinati acest lucru cu designul sau elegant si aveti un pachet all-inclusive ingrijit pe care nu trebuie sa il ascundeti.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.